Și, mai mult, a făcut toate acestea în timp ce se afla în satul ei ancestral.

Antrenorul ei de dietă a indicat -o în direcția mâncării bogate în fibre și proteine, ținând cont că nu a mâncat alimente non -vegetariene. Acum, familia ei obține, de asemenea, beneficiile alimentației sănătoase.

a intra într -o rutină care a încorporat antrenamentele a fost un calvar dureros pentru ea, dar a rămas ferm și și -a trecut obiectivele unul câte unul.

„Obținerea potrivirii este un mare rapel de încredere”, spune Neha.

Neha Sharma Jha

Citește povestea completă aici

Usha Kommineni

Usha Kommineni i -a iubit doza zilnică de mâncare de gunoi mai mult decât orice altceva. În ciuda indulgențelor ei, a reușit să rămână în afara problemelor de probleme de greutate până când s -a căsătorit. După ce a născut băieții ei, lumea ei a făcut o întorsătură de 360 ​​°. Perioada de după sarcină a avut un efect asupra sănătății ei lăsându -i să se simtă obosită și fără listă. După ce s -a găsit într -o situație neputincioasă, a decis să ia lucrurile în propriile mâini și a început să lucreze, fără nicio îndrumare, dar nu a văzut nicio schimbare. „Atunci am realizat importanța de a urma o dietă sănătoasă în timp ce m -am lucrat, dacă vreau să văd o schimbare în sănătatea mea”, spune și luminată Usha.

S -a înscris cu HealthyMeMe și a fost capabilă Pentru a -și corecta dieta controlând porții, mâncând mai sănătos, ajutându -i astfel să depășească poftele alimentare de gunoi.

Usha a reușit cu succes să piardă 10,5 kg în doar 3 luni, doar urmând cu sârguință toate sarcinile care i -au fost atribuite. Și, mai mult, ea a făcut toate acestea în satul ancestral. Care este scuza dvs. În timp ce se afla în căutarea cuiva care să o ajute, a dat peste aplicația HealthyFifyMe. Antrenorii ei au mers prin rutinele pe care trebuia să le urmeze pentru a -și reduce procentul de grăsime. Mai important este că nutriționistul lui Dolon a scăpat -o de concepția greșită că consumul non -legume ar face să se grăbească.

Mese mai mici la intervale frecvente au fost atribuite lui Dolon pentru a se asigura că grăsimea se arsă, în loc de mușchi. Caracteristicile din aplicație au ajutat-o ​​foarte mult când a fost vorba de mesele pre-planificare. Trackerul de calorii a făcut mai ușor pentru Dolon să mănânce sănătos de fiecare dată. Ca urmare a căreia Dolon are acum două dimensiuni mai mici.

DOLON Chakraboroty

Citiți povestea completă aici

dr. ARUSH ARORA

Stând ore lungi și studiază în timp ce se confruntă cu biscuiți și sorbind băuturile zaharoase a dus la creșterea bruscă a în greutate a Dr. Arush Arora. Fiind medic, el a fost conștient de problemele de sănătate care urmau să vină dacă nu a făcut nimic în ceea ce privește greutatea lui.

În timp ce se uită, prietenii săi i -au sugerat să încerce aplicația HealthyMeMe și să o folosească într -o manieră preventivă. În timp ce avea cunoștințele necesare despre tipurile de alimente, el avea nevoie de ceva care să -l ajute să urmărească caloriile și exact asta l -a ajutat aplicația. Pentru a -și menține aportul de calorii la nivelul necesar, el a redus complet mâncarea de gunoi, mâncarea „albă” și gustarea aleatorie.

și -a conceput propria dietă, care a atribuit 80% din pierderea în greutate și a continuat cu plimbările sale ocazionale, în timp ce își crește mobilitatea generală. „Healthyfyme m -a arătat în direcția corectă”, spune un dr. Arush foarte mulțumit.

dr. ARUSH ARORA

Citiți povestea completă aici

Narasimha Vedala

Narasimha Vedala se referă la faptul că așezarea în fața computerului timp de ore lungi poate juca ravagii cu sănătatea cuiva. A reușit să -și țină IMC sub control până înainte să se căsătorească. „Pot să -i țin pe gătitul exotic al soției mele responsabil pentru creșterea în greutate”, râde Narasimha.

A început încet să întâmpine probleme de sănătate legate de obezitate, cum ar fi sforăitul și hipertensiunea arterială. Atunci s -a gândit, puterea lui de voință combinată cu caracteristicile aplicației l -a ajutat să înceapă călătoria de pierdere în greutate. Câteva modificări au fost făcute la planul său de dietă existent, ca parte din care i s -a cerut, de asemenea, să se abțină de la toate ajutoarele suplimentare ale peștilor prăjiți și alte alimente bogate.

antrenorul său de fitness și -a combinat alergarea cu ceva nucleu Antrenament de forță, accelerându -și astfel pierderea în greutate.

Narasimha Vedala

Citiți povestea completă aici

Shailesh Lathia

Shailesh Lathia știa că este timpul să ia măsuri și Pierdeți acele kilograme în plus https://harmoniqhealth.com/ro/, când a văzut că fratele său este supus unei intervenții chirurgicale bariatrice. Atunci a început de unul singur și a continuat o dietă accidentată, dar a fost descurajat atunci când nu a văzut schimbări majore. În timp ce citea despre diete, el a dat peste HealthyMe și la aderarea la aplicație, nutriționistul său i -a explicat efectele secundare ale continuării dietelor de accidente și a modului în care va câștiga toată greutatea pierdută odată ce a plecat din dietă.

Motivul principal al creșterii sale în greutate a fost lipsa activității fizice, cuplată cu alimentația cu binge. „M -aș epuiza prea repede prea repede, lucrul mi -a crescut nivelul de energie”, spune Shailesh. O dietă bine echilibrată împreună cu un plan de antrenament divers l -a ajutat să scadă 14,3 kg în doar 2,5 luni.

Shailesh Lathia

Citiți povestea completă aici

Prashant Sharma

Pentru Prashant Sharma, greutatea nu a fost niciodată o preocupare în timpul facultății. O viață corporativă sedentară și obiceiuri alimentare slabe au dus la o creștere constantă a greutății sale. Aversiunea sa față de spitale și problemele de sănătate care au etichetat împreună cu obezitatea a fost declanșatorul când a atins nota de 90 kg.

S -a înscris cu HealthyFifyMe unde a obținut un plan de dietă care să se potrivească calendarului său de muncă, al palatului său și, mai important, l -a ajutat să slăbească. A ajunge la obiectivul său de greutate a devenit ușor pentru Prashant, totul datorită modelului de masă regularizat, rutinelor de yoga și exercițiilor de antrenament în greutate.

Prashant Sharma

Citiți povestea completă aici

Următorul citit: Top 10 Povești de transformare din 2020

Povești ca acestea ne mențin motivați să muncim mai mult și să îi ajutăm pe oameni să -și smulgă obiectivele de greutate! Sunteți taxat pentru a întâmpina 2021 pe o notă sănătoasă?

Inspirat de aceste transformări uimitoare de pierdere în greutate, dar nu sunt sigur dacă o poți face singur? Obțineți un plan personalizat de la experții noștri

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

Abonați -vă la newsletter -ul nostru

Nu ratați aceste sfaturi!

DON DON Nu -i spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

Etichete: Balanced DietDiet și Fitness Obiective FitnessFitness și pierderea în greutate și Fitness Goluri ShealthyFifyMeimpressive TransformationCredible TransformationSspirational TransformationLife-schimbă transformarea Transformation-Transformare Transformare Greedtransformationtransformation StorywightlossLoss[ Ei bine, noi, la HealthyfyMe, spunem „Putem depăși această provocare!”. Iată un set de 5 exerciții (le numim „exercițiile de blocare”) care pot fi ușor făcute acasă (chiar dacă nu sunteți un iubitor de fitness), care vă va menține în formă, la fel Te simți motivat, condus și recunoscător pentru că le -ai făcut!

5 simple „exerciții de blocare”

#1. Squats

 1. Stai cu picioarele lățime de șold distanță și degetele de la picioare cu fața în față sau înclinați ușor spre exterior.
 2. Îndoiți-vă încet genunchii și ghemuiți, trimițând șoldurile în spatele dvs. , în timp ce îți păstrezi torsul drept și abs -ul tău tras.
 3. Ține -ți genunchii în spatele degetelor de la picioare. Asigurați -vă că totul se îndreaptă în aceeași direcție.
 4. ghemuit cât de jos puteți și împingeți -vă în călcâie pentru a vă ridica în picioare.

Dacă aveți un set de gantere (sau nu) acasă, puteți încerca și aceste variații eficiente:

 • ghemuit cu o ganteră
 • ghemuit cu gantere
 • Barbell Squat
 • Lățimea piciorului Squat
 • Squat Front
 • Sit de perete
 • Squat cu un picior

Benefit: Squats poate ajuta la construirea mușchilor, la arderea grăsimii, la creșterea rezistenței și la protejarea împotriva bolilor.

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

oh hi acolo 👋 Este plăcut să vă cunosc.

Înscrieți -vă pentru a primi conținut minunat în căsuța de e -mail, în fiecare lună. Nu -i spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

#2. ELBOW PLANK

 1. Lăiați-vă cu fața în jos pe covoraș cu coatele sprijinite pe podea lângă piept.
 2. Împingeți-vă corpul de pe podea într-o poziție push-up cu Corpul tău se sprijină pe coate sau pe mâini.
 3. Contractează abs -ul și ține corpul într -o linie dreaptă din cap până în picioare. Țineți 30 până la 60 de secunde și repetați cât de multe ori puteți.
 4. Pentru începători, faceți acest lucru în genunchi și lucrați treptat până la echilibrarea degetelor de la picioare.
 5. Benefit: Exercițiile de scândură au mai multe beneficii, cel mai important fiind condiționarea de bază. Plantele ajută la dezvoltarea puterii în umeri, brațe și glute. Este un exercițiu care vă poate ajuta să vă tonificați burta, să vă consolidați spatele inferior și să vă îmbunătățiți echilibrul și postura. De asemenea, scândurile sunt o modalitate excelentă de a se întinde și relaxa grupurile musculare care adesea devin rigide de ședința prelungită.

  #3. Lunges înainte

  1. Stai cu picioarele plate pe podea. Pășește -ți piciorul drept înainte, cât poți, în timp ce aruncă genunchiul stâng spre pământ.
  2. Asigurați -vă că vă coborâți spre pământ și nu spre degetele de la picioare. Ar trebui să vedeți partea din față a degetelor de la picioare pe întregul circuit, așa că asigurați -vă că nu vă extindeți înainte.
  3. Alte variații includ lungi față, lungi din spate și lungi laterale.

   Benefit: Lunges înainte îți lucrează glutele, aductori de coapsă, cvadriceps și hamstrings, întărirea acestor mușchi, Și la rândul său îmbunătățindu -ți metabolismul. Acesta este un exercițiu extrem de benefic. Efectuarea lungi înainte are un avantaj suplimentar – vă ajută să vă îmbunătățiți puterea de bază, deoarece vă angajează și mușchii de bază.

   #4. Push Ups (înclinat) pentru începători

   1. Dacă sunteți începători sau nu aveți la fel de multă forță superioară a corpului, aceasta este o mișcare bună pentru a începe.
   2. Începeți pe toate patru cu mâinile un pic mai larg decât umerii.
   3. Mergeți puțin genunchii înapoi pentru a vă sprijini greutatea pe mâini și a aplatiza spatele din cap în jos, spre spatele genunchilor.
   4. Trageți abs-urile și, păstrându-vă spatele drept, îndoiți coatele și corpul inferior spre podea până când coatele sunt în unghiuri de 90 de grade.
   5. Împingeți înapoi și repetați pentru 1 la 3 seturi de 10 până la 16 repetări.
   6. Benefit: Push Up este excelent ca antrenament la domiciliu. Pentru această mișcare sunt utilizate diverse grupuri musculare, ceea ce permite creșterea maximă, în timp ce vă consolidează articulațiile umărului. Dacă nu puteți face acest exercițiu, puteți încerca în schimb push-up-uri de perete.

    #5. Burpees

    1. Stai cu picioarele cu picioarele lățime.
    2. Coborâți-vă corpul într-o poziție ghemuită și așezați-vă mâinile pe podea în fața voastră.
    3. Loviți-vă picioarele înapoi și intrați într-o poziție push-up.
    4. Coborâți pieptul și faceți un push-up.
    5. Loviti-ți picioarele înapoi la poziția originală ghemuită.
    6. Stai în sus, sări și aplică mâna deasupra capului.
    7. Benefit: Burpees sunt un exercițiu cardio excelent, acesta este un exercițiu de antrenament de forță cu corp complet, care elaborează elaborarea brațe, piept, quads, glute, hamstrings și abs.

     De ce este important să exercitați în timpul blocării?

     stil de viață sedentar, unde vă gustați constant și vă uitați în mod constant Seria web preferată este destul de drăguță, dar poate avea un efect serios asupra sănătății tale. Deci, a rămâne activ în această perioadă este important pentru fiecare dintre noi. Potrivit experților în sănătate, a fi activ fizic vă ajută să vă scădeți tensiunea arterială, colesterolul și, de asemenea, reduceți semnificativ riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral și diabet. În afară de aceasta, ajută la menținerea masei musculare și a oaselor să rămână active, de asemenea, ajută la menținerea sistemului imunitar funcționând eficient, deoarece elimină bacteriile din plămâni și căile respiratorii și crește circulația globulelor albe, toate ajutând organismul să lupte cu orice fel de infecții.

     Mai mult, exercitarea în mod regulat în timpul blocării este o modalitate excelentă de a elimina problemele psihologice, scăzând astfel nivelul de stres și promovând eliberarea de hormoni care se simt bine.

     rezumat

     aceste perioade de blocare și perspectiva bolilor grave ne amintește cu adevărat de a fi recunoscători pentru sănătatea noastră și alte binecuvântări. Văzând starea unei lupte cu bolile ne poate inspira cu siguranță să ne îngrijim de corpul nostru în bine. De asemenea, în acest fel nu numai că ne menținem pe noi înșine și pe ceilalți în siguranță, dar, de asemenea, contribuim la o mică contribuție prin reducerea sarcinii multor asistente și alți lucrători din domeniul sănătății, în fruntea răspunsului Covid-19, oferind tratament și îngrijire în această Ziua Mondială a Sănătății și orice alta zi. Așadar, rămâneți în siguranță, rămâneți în interior și rămâneți în formă pentru că vom depăși acest lucru!

     Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

     Abonați -vă la newsletter -ul nostru

     Nu ratați aceste sfaturi!

     Nu facem spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

     Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

     Etichete: 7 aprilie Mondial Health Dayburpeescovid19elbow Plankforward Lungewhow pentru a rămâne în formă în timpul blocajului de blocare a impusului de blocare, exercițiul de blocare în timpul Blockdownworld Health Day

     Monsoon a început să se revarsă. Dar, ploile aduc și partea sa de probleme de sănătate. De la intoxicații alimentare, diaree, infecții, frig și gripă până la multe alte riscuri pentru sănătate, putem cădea pradă la o serie de probleme de sănătate în acest sezon. Și, atunci când Covid-19 face ravagii în toată lumea, musonii ar putea fi și mai periculoși pentru sănătatea ta. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că mâncarea pe care o consumi atinge cel mai bun echilibru între nutriție și imunitate.

     Imunitatea fiind cuvântul cheie în scenariul actual, tot ce ne dorim acum este să ne asigurăm că sistemul nostru imunitar înnăscut poate avea grijă de sine. Deci, mâncarea corectă și a fi pozitiv este cel mai bun mod de a merge. Aici am rotunjit nouă produse alimentare pe care ar trebui să le includeți în dieta dvs. musonică pentru a vă menține sistemul imunitar în cel mai bun moment!

     #1 turmeric

     Beați-l ca Haldi-Doodh la culcare , adăugați pulbere de turmeric la mâncarea dvs. de zi cu zi sau aveți un amestec proaspăt ras de ghimbir-turmeric ca un coleg al platoului; Turmericul, sub orice formă, este excelent pentru sănătatea ta. Nu numai în timpul musonilor, dar ar trebui să fie accesul tău în fiecare sezon.

     Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

     oh hi acolo 👋 Este plăcut să vă cunosc.

     Înscrieți -vă pentru a primi conținut minunat în căsuța de e -mail, în fiecare lună. Nu -i spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

     Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

     are proprietăți antiseptice, antivirale, antifungice, antibacteriene, antimicrobiene și antiinflamatorii. Nu este de mirare că turmericul se numește condiment de aur al bucătăriei. Nu numai că îți sporește imunitatea naturală, dar are grijă de sănătatea ta generală. Compusul puternic activ în turmeric este curcumina care ne ajută să păstrăm sănătos și să luptăm cu infecțiile.

     #2 Probiotice și alimente fermentate

     Ar trebui să includeți mai multe probiotice și mâncare fermentată, cum ar fi iaurtul, laptele de unt, legumele murate, în dieta dvs. pentru a vă asigura că flora dvs. intestinală este fericită. Probioticele sunt bacteriile bune care trăiesc în intestinul nostru sau în tractul intestinal. Aceste bacterii pot ajuta la combaterea germenilor care luptă este excelent pentru imunitatea ta, nevoia orei. Luptă infecțiile, ușurează digestia, întărește oasele și face mult mai multe lucruri bune pentru corpul tău.

     și știați că coaja de lămâie este la fel de hrănitoare ca carnea? Plin de compuși bioactivi și flavonoide, pulpa de lămâie+coaja de lămâie este un plus incredibil pentru dieta ta musonică.