Μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε ένα Wi-Fi hotspot. Αξιοποιήστε το Wi-Fi της επιχείρησής σας και κερδίστε προβολή και αναγνωρισιμότητα. Δεν χρειάζεται πια να δίνετε κωδικούς πρόσβασης, οι πελάτες σας απλώς κάνουν check in ή Like στο Facebook page της επιχείρησής στο για να συνδεθούν με το Wi-Fi. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν check-in χειροκίνητα ή να επιλέξουν μια ρύθμιση που τους επιτρέπει να κάνουν check-in αυτόματα κάθε φορά που επισκέπτονται την επιχείρησή σας.

 

Προσεγγίστε περισσότερα άτομα

Όταν οι πελάτες κάνουν check-in για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Fi σας, οι φίλοι τους μπορούν να ανακαλύψουν την επιχείρησή σας βλέποντας το check-in ή το Like στο Feed τους. Μετά το Like του πελάτη στη σελίδα σας, θα μπορείτε να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους στο Facebook.

 

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

 

jukebox ammoudi molo karnagio
blekatsarolakia filema bueno bueno

 

Βοηθήστε τον κόσμο να βρει την επιχείρησή σας

Η αύξηση του αριθμού και του ρυθμού των check-in, καθώς και η μεγαλύτερη εμπλοκή με τη σελίδα σας, θα βελτιώσουν την κατάταξή της στην αναζήτηση και στην καρτέλα Κοντινές Τοποθεσίες του Facebook app.

 

Όνομα

Περιγραφή

Κόστος

Social One

Ιδανικό για μικρά καφέ μπαρ και εστιατόρια. Παροχή πρόσβασης στο WiFi της επιχείρησης μέσω Facebook check-in ή κωδικoύ πρόσβασης.

200 ευρώ

Social Pro

Ιδανικό για ξενοδοχεία, μεγάλα μπαρ,καφέ και εστιατόρια.
Intro photo ή video, landing page, apps (προβολή τιμοκαταλόγου, καιρός κ.ά.), δυνατότητα για Facebook check-in ή like, email login, έλεγχος bandwidth ανά πελάτη, βασικά στατιστικά, ποιοτική αναβάθμιση στο δίκτυο.

Κόστος εγκατάστασης: 160 ευρώ
Κόστος παρεχόμενης υπηρεσίας: 40 ευρώ το τρίμηνο

Social Summer

Οι παροχές του Social Pro σε ένα οικονομικό πακέτο για τουριστικές επιχειρήσεις.

Κόστος εγκατάστασης και παροχή υπηρεσιών για την 1η σεζόν: 200 ευρώ
Παροχή υπηρεσίας από την 2η σεζόν και μετά: 110 ευρώ ανά σεζόν

Social Full

Παρέχονται επιπλέον των υπηρεσιών του Social Pro, αναλυτικά στατιστικά, συμπεριφορά πελατών, διαχείρηση email πελατών, δυνατότητες επιβράβευσης πελατών (loyalty module).

Κόστος εγκατάστασης: 160 ευρώ
Κόστος παρεχόμενης υπηρεσίας: 110 ευρώ το τρίμηνο

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μιλήσετε με έναν από τους ειδικούς μας.